Sold out!

Gift Box Large Size

RM 15.00

Availability: Out of stock

Gift Box exclusive dengan material yang tahan lasak. Sesuai untuk dibuat sebagai hadiah kepada orang tersayang. Corak floral yang cantik dengan warna pastel membuatkan gift box ini satu hadiah bermakna buat mereka. Kotak boleh digunakan semula.

Dimension:

L: 34cm x H:8cm x W:27cm

 

Sold out!

Email when stock available

SKU: GF02 Category:

Gift Box exclusive dengan material yang tahan lasak. Sesuai untuk dibuat sebagai hadiah kepada orang tersayang. Corak yang cantik dengan warna pastel membuatkan gift box ini satu hadiah bermakna buat mereka. Kotak boleh digunakan semula. Saiz yang besar dan muat untuk 1 helai telekung sama ada HAJNA atau OMAYRA sahaja

Dimension:

L: 34cm x H:8cm x W:27cm

Terma dan Syarat untuk pembelian GIFTBOX

  1. Bagi mengurangkan kerosakan GIFTBOX, pihak HQ Telekung Hiqmah menggunakan Bubble Wrap 2 Layer (dicantumkan depan & belakang) & Sticker Fragile akan ditampal bersama bungkusan penghantaran sebagai peringatan kepada syarikat penghantar supaya lebih berhati-hati.
  2. Pembelian 1 GIFTBOX hanya boleh memuatkan 1 pasang telekung  sama ada OMAYRA, atau HAJNA sahaja. Untuk yang melebihi 1 pasang telekung, perlulah dibuat satu order baru walaupun penghantaran pada satu alamat yang sama.
  3. Pembelian GIFTBOX kosong adalah tidak dibenarkan kerana kekurangan isi didalam GIFTBOX akan mengakibatkan kemungkinan pertindihan barang lain yang lebih berat. Kerosakan akibat pembelian GIFTBOX kosong tidak ditanggung oleh pihak HQ Telekung Hiqmah.
  4. Keadaan kotak sewaktu penghantaran oleh pihak kurier adalah diluar kawalan kami
  5. Penukaran GIFTBOX selepas diterima akibat pembelian Giftbox Kosong, selepas Dipasang Bubble Wrap 2 Layer dan Sticker Fragile atau apa-apa perkara yang selepas saranan Pihak HQ Telekung Hiqmah yang boleh mengakibatkan kerosakan kotak adalah tidak dibenarkan sama sekali.

 

Weight 0.5 kg
Ada pertanyaan?